Home Acupunctuur Leiderdorp en Leiden Belfor

Acupunctuur Leiderdorp - Leiden | Praktijk Belfor

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Naar contact informatie

Acupunctuur Leiderdorp en Leiden bij zwangerschap

Misselijkheid tijdens de zwangerschap “Het hoort erbij” vindt men.

Regelmatig komt het voor dat je misselijk bent tijdens jouw zwangerschap. Je hormonen zoeken naar een ander evenwicht wat je klachten kan verklaren.


Echter heftige misselijkheid of misselijkheid die ook nog langer duurt dan de 12 weken waarvoor het staat, kan problemen geven. Bij veel overgeven raak je dan ook te veel goede stoffen kwijt en uitdroging ligt op de loer.


Acupunctuur helpt heel goed om de misselijkheid te stoppen. Dit komt omdat het helpt de balans sneller te herkrijgen door je lichaam net dat extra zetje te geven in de goede richting. Je zal merken dat jouw klachten afnemen en zelfs kunnen verdwijnen.


Acupunctuur vergroot de kans van slagen bij fertiliteitsbehandeling. De condities om zwanger te worden en te blijven stijgt, vooral als men voortijdig met de behandeling start.

Effects of acupuncture on rates of pregnancy.....



Met acupunctuur worden zwangerschapsklachten op een natuurlijke manier en zonder bijwerkingen behandeld. Een behandeling is erop gericht de energiebalans in uw lichaam te herstellen. Ook wordt uw hormoonhuishouding weer in evenwicht gebracht. Hierdoor nemen klachten snel af. Daarnaast behandelt de acupuncturist uiteraard uw specifieke klachten. De volgende klachten kunnen met succes behandeld worden: misselijkheid, obstipatie, slaapproblemen, hoge bloeddruk, dreigende miskraam of miskraam verleden, extreme vermoeidheid, hoofdpijn. (Bron: NVA)

Zwangerschap

Vruchtbaarheid

Vruchtbaarheid bij de man

Terug naar Indicaties

Acupunctuur IVF en ICSI

Zwangerschapsmisselijkheid

Zwangerschapsklachten

Acupunctuur bij zwangerschap