Acupunctuur Leiderdorp

Acupunctuur Belfor

Over mij

Iets meer dan alleen maar naaldjes

Een patiënt zei eens; ‘Ik krijg hier veel meer dan alleen maar naaldjes.’ Dat klopt. In mijn praktijkruimte is er rust, zodat ik u alle tijd en aandacht kan geven die u verdient. Dat is de manier waarop ik wil werken. Het maakt mij gelukkig dat ik mensen mag en kan helpen om pijnklachten, emotionele problemen en ziektebeelden op te lossen. Of op zijn minst te verlichten. In mijn 25-jarige praktijkervaring heb ik opzienbarende resultaten mogen zien bij mensen, die al van alles hadden geprobeerd.

Mijn weg naar de klassieke acupunctuur

Acupuncturist BelforVoordat ik me 25 jaar geleden uit belangstelling aanmeldde voor een opleiding acupunctuur, werkte ik al jaren met plezier als oefentherapeut Mensendieck. Maar er schuurde iets. Ik zag dat de louter fysieke benaderingswijze bij veel mensen tekortschoot om hen te verlossen van hun pijn. Lichamelijke klachten blijken zelden op zichzelf te staan. Binnen een jaar realiseerde ik me, dat acupunctuur een perfecte aanvulling was op de oefentherapie die ik gaf. Ik besloot me te specialiseren in de klassieke acupunctuur.

Persoonlijke benaderingswijze

Met een persoonlijke benaderingswijze richt deze zich op de ‘hele mens’. Dit betekent dat ik voor elke patiënt kies voor een behandeling op maat, die ik waar nodig per behandelsessie kan aanpassen. Samen met mijn patiënten werk ik aan de oorzaken van hun klachten, zodat deze definitief kunnen verdwijnen en ook niet op andere wijze weer de kop opsteken. De resultaten van klassieke acupunctuur motiveerden mij om me fulltime te richten op mijn praktijk voor acupunctuur. Daar heb ik geen dag spijt van gehad.